Militar de 23 de ani, găsit mort, împuşcat în inimă, la o unitate din Bucureşti

Un maistru militar în vârstă de 23 de ani a fost găsit, sâmbătă, împuşcat în inimă, la Baza 89 Strategică de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei aflată în Bucureşti. Ultima evaluare psihologică a avut-o în februarie 2023 şi fusese declarat apt.

634 afișări
Imaginea articolului Militar de 23 de ani, găsit mort, împuşcat în inimă, la o unitate din Bucureşti

Militar de 23 de ani, găsit mort, împuşcat în inimă, la o unitate din Bucureşti

„Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei aflată în Bucureşti, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unităţii, cu o plagă împuşcată în dreptul inimii. Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgenţă 112, iar o echipă SMURD ajunsă la faţa locului a constatat decesul militarului”, anunţă Ministerul Apărării.

Militarul era angajat al unităţii militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului naţional, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

Totodată, la nivelul unităţii militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanţele producerii acestui eveniment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici