Mină marină, observată în largul Mării Negre, la 20 de kilometri de Sulina

O mină marină a fost observată în largul Mării Negre, la 20 de kilometri de Sulina. La un moment dat, mina marină a dispărut din raza vizuală a Poliţiei de Frontieră, ajungând în apele teritoriale ale Ucrainei.

222 afișări
Imaginea articolului Mină marină, observată în largul Mării Negre, la 20 de kilometri de Sulina

Mină marină, observată în largul Mării Negre, la 20 de kilometri de Sulina

Autorităţile au fost sesizate luni de către o navă comercială că la aproximativ 7 mile marine est de localitatea Sulina, pe Marea Neagră, se afla un obiect plutitor asemănător unei mine marine.

Acestea s-au deplasat la locul indicat cu o navă din dotarea Gărzii de Coastă şi au monitorizat obiectul, ocazie cu care s-a constatat că este o mină marină, aflată în derivă.

La un moment dat, mina a ieşit din câmpul vizual al poliţiştilor de frontieră, intrând în apele ucrainene.

„Conform procedurilor specifice, poliţiştii de frontieră au instituit o zonă de siguranţă, şi asigură securitatea perimetrală, fiind totodată anunţate autorităţile naţionale dar şi cele ucrainene cu atribuţii în domeniu, fiind informaţi de către cei din urmă cu privire la faptul că vor interveni pentru distrugerea minei”, informează Garda de Coastă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici