Ministerul Educaţiei, mesaj pentru elevi: Copiii trebuie să se concentreze pe învăţarea de acasă şi să evite ieşirea în spaţii publice

  • Copiii trebuie să evite ieşirea în spaţii publice, a transmis Ministerul Educaţiei
  • Atât elevii cât şi studenţii trebuie să se concentreze asupra învăţării de acasă
  • Este important totodată ca părinţii şi elevii să se informeze doar din surse sigure
15643 afișări
Imaginea articolului Ministerul Educaţiei, mesaj pentru elevi: Copiii trebuie să se concentreze pe învăţarea de acasă şi să evite ieşirea în spaţii publice

Ministerul Educaţiei, mesaj pentru elevi: Copiii trebuie să se concentreze pe învătarea de acasă şi să evite ieşirea în spaţii publice

Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC), alături de mai multe organizaţii, face un apel la calm, responsabilitate şi solidaritate, arătând că „sănătatea şi siguranţa copiilor noştri sunt mai importante acum decât orice”, potrivit unui comunicat de presă transmis luni.
 
Mesajul este semnat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC), împreună cu Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Naţională Sindicală „Alma Mater”, Consiliul Naţional al Elevilor, Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Uniunea Studenţilor din România, Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi - Învăţământ Preuniversitar.
 
„Înţelegem că este momentul să arătăm solidaritate şi responsabilitate. Mesajul nostru comun către copii, elevi, studenţi, cadre didactice şi părinţi este unul simplu: sănătatea şi siguranţa copiilor noştri sunt mai importante acum decât orice! Să fim responsabili şi să respectăm cu stricteţe măsurile de prevenire şi combatere a îmbolnăvirii cu COVID-19”, conform comunicatului de presă.
 
În această perioadă, trebuie evitată pe cât posibil ieşirea în spaţiile publice şi trebuie să ne concentrăm atenţia asupra învăţării de acasă, precizează sursa citată.
 
„Totodată, informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate şi dând dovadă de solidaritate vom trece împreună şi peste această situaţie!”, potrivit MEC.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici