Ministerul Mediul a aprobat împuşcarea ursului ucigaş

Ministerul Mediului şi Dezcvoltării Durabile a aprobat solicitarea depusă de Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Braşov de a împuşca ursul care a sfâşiat, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat, pe aleile de sub Tâmpa.

20 afișări
Imaginea articolului Ministerul Mediul a aprobat împuşcarea ursului ucigaş

Ministerul Mediul a aprobat împuşcarea ursului ucigaş (Imagine: Mediafax Foto)

Vineri, în jurul orei 13.00, Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile a transmis Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Braşov avizul pozitiv la solicitarea de a împuşca ursul care în noaptea de joi spre vineri a sfâşiat un bărbat pe aleile la poalele Tâmpei.

Potrivit şefului Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Braşov, Petre Noaghea, "în proporţie de 70% este vorba despre o ursoaică cu pui, dat fiind comportamentul agresiv pe care l-a avut".

Sursa citată a mai precizat că echipele instituţiei vor continua căutările animalului, începute vineri dimineaţă şi la noapte, întrucât este posibil ca ursul să revină în locul la care s-a produs incidentul.

Cadavrul unui bărbat cu identitate necunoscută a fost descoperit, vineri, în jurul orei 9.00, pe aleea de sub Tâmpa, din Braşov, anchetatorii presupunând că acesta a fost sfâşiat de un urs, posibil o ursoaică cu doi pui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici