Ministerul Sănătăţii, despre incendiul de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi

  • Incendiul s-a produs la etajul al treilea al spitalului, în zona ATI.
  • Au fost evacuaţi 5 copii, 3 părinţi şi 4 angajaţi.
  • Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” are 650 de paturi, iar aici vin cele mai grave cazuri din toată Moldova.
218 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii, despre incendiul de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi

Ministerul Sănătăţii, despre incendiul de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi

Ministerul Sănătăţii anunţă, referitor la incendiul care s-a produs la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, că din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, incendiul s-a produs la etajul al treilea al clădirii, în zona ATI.

Din primele date furnizate, până la acest moment au fost evacuate 12 persoane şi nu au fost raportate victime.

Este vorba despre 5 copii, 3 părinţi şi 4 angajaţi.

Un incendiu a izbucnit, marţi seara, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

Pompierii au ajuns rapid la faţa locului, incendiul fiind localizat.

Spitalul de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” are 650 de paturi, iar aici vin cele mai grave cazuri din toată Moldova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
incendiu,
iasi,
ati

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici