Ministrul Apărării despre Covid-19: Este un inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie. Staţi acasă

  • Ministrul Apărării Nicolae Ciucă a transmis un mesaj către populaţie, pe care o îndeamnă să rămână în case
  • Coronavirusul este un inamic nevăzut, fără tabără militară şi fără doctrină sau strategie de atac
  • Militarii sunt pregătiţi pentru tot ce presupune apărarea ţării
699 afișări
Imaginea articolului  Ministrul Apărării despre Covid-19: Este un inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie. Staţi acasă

Ministrul Apărării despre Covid-19: Este un inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie. Staţi acasă

Ministrul Apărării Nicolae Ciucă a transmis un mesaj către populaţie, pe care o îndeamnă să rămână în case şi descrie coronavirusul ca fiind „un inamic nevăzut, fără tabără militară şi fără doctrină sau strategie de atac”.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj prin care spune cum poate fi prevenită infecţia cu noul coronavirus.

„Principala strategie pe care o putem aplica în lupta cu coronavirusul, singura care şi-a dovedit eficienţa, este să staţi acasă, să evitaţi cât se poate de mult apropierea de alte persoane şi mai ales... să vă protejaţi”, a spus Nicolae Ciucă, ministrul Apărării.

Ministrul Apărării a dat asigurări că, dacă va fi nevoie, militarii sunt pregătiţi să apere cetăţenii.
„Militarii sunt şi vor fi implicaţi total în ceea ce presupune apărarea ţării, în lupta cu un inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie de atac”, a mai spus Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici