Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache: 2016 a fost un an încărcat, dar MAI şi-a atins obiectivele fixate

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a transmis, sâmbătă, un mesaj în care susţine că 2016 a fost un an încărcat, al schimbărilor, dar că structurile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne "şi-au atins obiectivele", printre acestea numărându-se organizarea "în legalitate" a alegerilor.

267 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache: 2016 a fost un an încărcat, dar MAI şi-a atins obiectivele fixate

Ministrul de Interne: 2016 a fost un an încărcat, dar MAI şi-a atins obiectivele fixate (Imagine: Silvia Ilie/ foto Mediafax)

"(...)Pentru Ministerul Afacerilor Interne, 2016 a fost un an încărcat de evenimente, un an al schimbărilor, al înnoirii. La final de an, putem spune însă că structurile Ministerului Afacerilor Interne şi-au atins obiectivele fixate, dintre care cele mai importante sunt asigurarea unui grad înalt de siguranţă pentru cetăţeni şi organizarea în deplină legalitate a celor două procese electorale..", se arată în mesajul transmis printr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Tudorache le-a mulţumit şi angajaţilor pentru susţinerea arătată pe perioada mandatului.

"Sunt conştient că proiectele guvernamentale pe care mi le-am asumat la preluarea mandatului nu ar fi putut fi duse la bun sfârşit fără susţinerea dumneavoastră. Apreciez în mod deosebit colaborarea excelentă pe care am avut-o în această perioadă şi vă mulţumesc pentru munca depusă în acest an. Mulţumesc în mod special angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne care rămân la datorie pentru ca toţi cetăţenii României să se bucure în linişte de aceste Sărbători. Tuturor vă doresc Crăciun Fericit cu sănătate şi bucurii şi La mulţi ani!", a mai spus ministrul de Interne.

De pe funcţia de şef al Cancelariei premierului Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache a fost numit ministru de interne la începutul lunii septembrie, după demisia înaintată de Petre Tobă ca urmare a suspiciunilor de plagiat în lucrarea de doctorat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici