Ministrul Educaţiei: Un sfert din şcolile din Bucureşti sunt în sistem online

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat marţi că aproximativ un sfert din şcolile din Bucureşti sunt în sistem online din cauza pandemiei.

1095 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei: Un sfert din şcolile din Bucureşti sunt în sistem online

Ministrul Educaţiei: Un sfert din şcolile din Bucureşti sunt în sistem online

Potrivit datelor furnizate de Sorin Cîmpeanu, până în prezent, în Bucureşti au fost primite 100 de cereri pentru suspendarea cursurilor. Conform procedurilor, 91 de solicitări de suspendare au fost trimise direct la Inspectoratul şcolar din Bucureşti, iar celelalte nouă au avut nevoie de aviz epidemiologic de la DSP.

Aproape un sfert din şcolile din capitală sunt în sistem online, a anunţat Sorin Cîmpeanu, marţi seara, la un post de televiziune.

Ministrul Educaţiei a comparat cifrele cu judeţele în care incidenţa este mai mare decât în Bucureşti şi a constatat că la Cluj sunt doar cinci solicitări, în timp ce la Timişoara au fost înregistrate patru solicitări.

Un număr mare de şcoli care au solicitat suspendarea cursurilor este şi în judeţul Ilfov. La polul opus sunt judeţele Tulcea, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Brăila, Teleorman, Maramureş. Neamţ şi Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici