Ministrul Sănătăţii: Primele trei spitale regionale cu fonduri europene în Cluj, Iaşi şi Craiova

Ministrul Sănătăţii, Florin Bodog, a declarat, vineri, la Arad, că primele trei spitale regionale cu fonduri europene se vor contrui în Cluj, Iaşi şi Craiova. "Banca Europeană de Investiţii este pregătită, i-am comunicat că toate problemele au fost soluţionate", a spus ministrul.

567 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii: Primele trei spitale regionale cu fonduri europene în Cluj, Iaşi şi Craiova

Ministrul Sănătăţii: Primele trei spitale regionale cu fonduri europene în Cluj, Iaşi şi Craiova

"Ieri (joi - n.r.) am semnat scrisoarea către Banca Europeană de Investiţii, prin care îi comunicăm că toate problemele legale legate de măsurile dispuse de către Curtea de Conturi, legate de documentaţie, au fost soluţionate", a spus Florin Bodog.

Potrivit ministrului Sănătăţii, Banca Europeană de Investiţii este pregătită şi a început să lucreze la planuri pentru cele trei spitale.

"Primele trei spitale regionale care se vor face pe fonduri europene sunt în Cluj, Iaşi şi Craiova, pentru aceastea avem deja terenurile şi suntem într-o fază foarte avansată cu hotărârile de Guvern", a adăugat ministrul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici