Minus 3,8 grade într-un oraş din România, cea mai scăzută temperatură a toamnei. Vremea se va mai răci

La Miercurea Ciuc s-au înregistrat, miercuri dimineaţă, minus 3,8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură a unei zile de toamnă de anul acesta, din zonele locuite din ţară, iar meteorologii se aşteaptă la o vreme mai rece joi dimineaţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2108 afișări
Imaginea articolului Minus 3,8 grade într-un oraş din România, cea mai scăzută temperatură a toamnei. Vremea se va mai răci

Minus 3,8 grade într-un oraş din România, cea mai scăzută temperatură a toamnei. Vremea se va mai răci

Reprezentanţii Centrului Meteorologic Regional Sibiu au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cea mai scăzută temperatură din aria pe care o monitorizează, în zonele locuite, a fost minus 3,8 grade, la Miercurea Ciuc.

”La noapte prognozăm că va fi mai frig la Miercurea Ciuc, minus 6 grade sau chiar temperaturi mai scăzute”, potrivit sursei citate.

Temperaturile în zona Transilvaniei s-au încadrat între minus 2 şi plus 2 grade Celsius.

Meteorologii au emis o informare meteo valabilă până joi dimineaţă, anunţând frig, vânt puternic şi brumă timpurie în toată ţara. Temperaturile vor fi cu 4 - 8 grade mai coborâte decât valorile normale ale acestei perioade.

Informarea meteo de răcire accentuată a vremii, valabilă pentru toată ţara, a intrat în vigoare marţi la ora 9.30 şi este valabilă până joi la ora 9.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici