Mircea Băsescu despre Popoviciu: Nu îl cunosc şi nu sunt asociat cu el

Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu îl cunoaşte pe omul de afaceri Puiu Popoviciu şi nu este asociat în vreo firmă cu acesta.

66 afișări
Imaginea articolului Mircea Băsescu despre Popoviciu: Nu îl cunosc şi nu sunt asociat cu el

Mircea Băsescu despre Popoviciu: Nu îl cunosc şi nu sunt asociat cu el

Mircea Băsescu a ţinut însă să sublinieze că atenţia presei şi a justiţiei ar trebui să se concentreze asupra adevăraţilor vinovaţi şi asupra gravităţii afirmaţiilor pe care le fac, în convorbiri, ofiţeri superiori şi procurori.

Petru Pitcovici afirmă, într-o discuţie cu angajatul DNA Ion Motoc, redată în motivarea instanţei care a refuzat să-i aresteze, că Popoviciu ar fi asociat într-o firmă cu fratele lui Traian Băsescu, în tentativa de a-l convinge pe acesta că omul de afaceri anchetat are legături cu şeful statului.

În motivarea Curţii de Apel Bucureşti, judecătorul Viorica Costiniu arată că atât şeful Diviziei de Operaţiuni din DGA, Petru Pitcovici, cât şi Motoc, după ce s-a autodenunţat, au iniţiat discuţii pe tema închiderii dosarului privindu-l pe omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici