Misiune încheiată: nava de croazieră, eşuată în Groenlanda, a fost readusă pe apă

Nava de croazieră cu peste 200 de persoane la bord care a eşuat în Groenlanda în urmă cu câteva zile a fost tractată şi repusă pe apă de un remorcher.

197 afișări
Imaginea articolului Misiune încheiată: nava de croazieră, eşuată în Groenlanda, a fost readusă pe apă

Misiune încheiată: nava de croazieră, eşuată în Groenlanda, a fost readusă pe apă

Nava Ocean Explorer, cu 206 pasageri şi membri ai echipajului, a eşuat în Alpefjord, într-un parc naţional la aproximativ 1.400 km nord-est de capitala Groenlandei, Nuuk.

Un purtător de cuvânt al forţelor armate din Danemarca a anunţat joi că nava a fost tractată de un remorcher, potrivit Reuters. Nava poate pluti şi îşi va relua călătoria.

Militarii şi operatorul navei de croazieră au mai spus că pasagerii şi membrii echipajului nu au avut de suferit în timpul incidentului.

Ocean Explorer a fost inaugurată în 2021 şi poate găzdui până la 134 de pasageri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
navă,
groenlanda,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici