Miting aviatic Timişoara: Aproximativ 1.000 de persoane au asistat la Air Show 2016 - FOTO

Aproximativ 1.000 de persoane au asistat, sâmbătă, la un miting aviatic care s-a desfăşurat pe Aeroportul Internaţional Timişoara în cadrul căruia au participat atât elicoptere PUMA ale MapN, cât şi avioanel utrauşoare şi cu reacţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

982 afișări
Imaginea articolului Miting aviatic Timişoara: Aproximativ 1.000 de persoane au asistat la Air Show 2016 - FOTO

Miting aviatic Timişoara: Aproximativ 1.000 de persoane au asistat la Air Show 2016 - GALERIE FOTO

Circa 1.000 de persoane au asistat, sâmbătă, la a treia ediţie a Timişoara Air Show, cel mai mare miting aviatic care se desfăşoară anual, în judeţul Timiş. Evenimentul a început la ora 9 cu o demonstraţie a elicopterelor PUMA ale MapN, urmate de demonstraţii de zbor cu avioane ultrauşoare.

Gustat de public a fost şi momentul în care formaţia Asalt, în avioane de epocă, a decolat, spectacolul fiind completat de elemente pirotehnice la sol. Ultimii care şi-au luat zborul au fost cei de la Iacării României, în avioane cu reacţie care au zburat în formaţie, foarte aproape de sol, la viteze de până la 600 km/h.

Intrarea la Timişoara Air Show a fost gratuită.

Din cauza mitingului aviatic, zborul Timişoara-Bergamo a fost anulat, iar alte trei zboruri au fost decalalte faţă de programul obişnuit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici