Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae, este internat într-un spital din Timişoara

Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, în vârstă de 90 de ani, a fost internat, marţi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, în urma unei hipoglicemii făcute pe fondul unei răceli acute, el având şi probleme cardiace.

414 afișări
Imaginea articolului Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae, este internat într-un spital din Timişoara

Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae, este internat într-un spital din Timişoara (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Potrivit medicilor de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, la acest spital a fost transportat, marţi, sub supraveghere medicală, IPS Nicolae Corneanu (90 de ani), mitropolitul Banatului, care este bolnav de diabet de mai mulţi ani şi care din această cauză are şi unele probleme cardiace.

Conform sursei citate, mitropolitul a suferit o hipoglicemie pe fondul unei răceli acute.

Mitropolitul Banatului a fost internat la Secţia de terapie intensivă a Institutului de Boli Cardiovasculare, unde va rămâne sub supreveghere medicală câteva zile, medicii declarându-se optimişti în privinţa recuperării rapide a acestuia.

Nicolae Corneanu este mitropolit al Banatului din februarie 1962.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici