Moarte misterioasă. Un tânăr pictor a fost găsit spânzurat într-o pădure din Vrancea

Un pictor în vârstă de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-o poiană de lângă satul în care locuia, în judeţul Vrancea. Primele indicii arată că s-ar fi spânzurat, însă cunoscuţii spun că nu avea niciun motiv.

1619 afișări
Imaginea articolului Moarte misterioasă. Un tânăr pictor a fost găsit spânzurat într-o pădure din Vrancea

Moarte misterioasă. Un tânăr pictor a fost găsit spânzurat într-o pădure din Vrancea

Tânărul de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure de pe teritoriul comunei Mera, judeţul Vrancea, iar primele indicii arată că este vorba despre o sinucidere.

Nimeni nu are explicaţie pentru ipoteza sinuciderii pentru că tânărul nu avea probleme cunoscute şi nici nu lăsase să se înţeleagă că ar putea face un asemenea gest. În plus, el provenea dintr-o familie bună şi era foarte bine văzut în comunitate.

Gestul este cu atât mai surprinzător cu cât, în ziua morţii, acesta s-a comportat normal.

”A fost o surpriză uriaşă pentru noi, pentru familie. Nu ştie nimeni de ce a făcut acest lucru, nu a lăsat niciun bilet. Era un tânăr foarte respectat în comunitate, era de nota 10 şi provenea dintr-o familie bună, avea un frate, toţi sunt oameni foarte bine văzuţi. El era artist, picta, a pictat şi câteva troiţe în comună. Nu se aştepta nimeni la aşa ceva, este o tragedie. El a fost la magazin, a cumpărat ce a avut de cumpărat pentru el şi pentru familia lui, apoi nu se mai ştie nimic. S-a întâmplat miercuri, după prânz”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Mera, Ion Sticlaru.

Poliţia a început o anchetă şi a întocmit dosar penal.

”Este vorba despre un tânăr de 28 de ani. În cauză a fost întocmit dosar de moarte suspectă. Continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor morţii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici