Moarte suspectă la Galaţi. Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un parc din mijlocul oraşului

  • Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un parc din Galaţi, miercuri dimineaţa
  • Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii
672 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă la Galaţi. Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un parc din mijlocul oraşului

Moarte suspectă la Galaţi. Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un parc din mijlocul oraşului

Incidentul s-a produs miercuri dimineaţă. Un trecător a văzut corpul atârnat de o creangă şi a anunţat Poliţia. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că persoana decedată nu avea acte de identitate asupa sa. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.
 
„Este un bărbat de 35-40 de ani care nu avea asupra sa acte de identitate. Se fac cercetări pentru stabilirea identităţii celui decedat şi s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadavrul a fost găsit dimineaţă de un trecător. Acesta a sunat la Poliţie, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei” i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.
 
Surse apropiate anchetei susţin că pe cadavru nu existau urme de violenţă. Anchetatorii analizează varianta sinuciderii şi încearcă să afle cine este persoana şi ce a determinat-o să-şi pună capăt zilelor. Sursele mai susţin că tânărul avea haine îngrijite şi că, probabil, sinuciderea a avut loc noaptea trecută sau chiar dimineaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici