Moarte suspectă. O tănără de 23 de ani a fost găsită fără suflare în zona pârtiei de schi din Iaşi

  • O tânără de 23 de ani a fost găsită fără suflare în zona pârtiei de schi din Iaşi.
  • Apelul la 112 a fost făcut chiar de către prietenii ei. Fata plecase de ieri de acasă.
  • Potrivit unor surse, tânăra era studentă la medicină şi şi-a sunat prientenii şi i-a anunţat unde se duce, aşa au putut aceştia să o găsească.
  • Părinţii au dat-o dispărută la ora 15, iar după jumătate de oră prietenii au găsit-o moartă.
1627 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă. O tănără de 23 de ani a fost găsită fără suflare în zona pârtiei de schi din Iaşi

O tănără de 23 de ani a fost găsită fără suflare în zona pârtiei de schi din Iaşi

O tânără de 23 de ani a fost găsită fără suflare în zona pârtiei de schi din Iaşi. Apelul la 112 a fost făcut chiar de către prietenii ei. Fata plecase de ieri de acasă. Potrivit unor surse, tânăra era studentă la medicină şi şi-a sunat prientenii şi i-a anunţat unde se duce, aşa au putut aceştia să o găsească. Părinţii au dat-o dispărută la ora 15, iar după jumătate de oră prietenii au găsit-o moartă.

“În jurul orei 15.30 poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează.”, a declarant vineri presei Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi .

Deja se fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat şi a fost dispusă efectuarea necropsiei. Autorităţile iau în calcul şi o sincucidere, dar şi o crimă. Potrivit unor surse, fata era sprânzurată cu un colier de plastic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici