Mobilizare de forţe la Timişoara, după ce tânăr de 30 de ani ameninţă că se aruncă de la etajul 4

Un tânăr în vârstă de 30 de ani s-a urcat, luni, pe pervazul unui geam aflat la etajul al patrulea al unui bloc din Timişoara şi ameninţă că se aruncă, la faţa locului fiind trimişi pompieri, un echipaj medical, dar şi o echipă de negociatori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1431 afișări
Imaginea articolului Mobilizare de forţe la Timişoara, după ce tânăr de 30 de ani ameninţă că se aruncă de la etajul 4

Mobilizare de forţe la Timişoara, după ce tânăr de 30 de ani ameninţă că se aruncă de la etajul 4 (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Tânărul de 30 de ani le-ar fi spus poliţiştilor prezenţi la faţa locului că este cineva în casă care l-ar ameninţa şi de aceea s-a urcat pe pervazul geamului.

“La faţa locului a fost trimisă şi o echipă de negociatori care încearcă să-l convingă să coboare. De aproximativ o oră ameninţă că se aruncă de la etaj”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş pentru MEDIAFAX.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, precum şi două echipaje de pompieri.

“Este vorba de o persoană de sex masculin care ameninţă că se sinucide de la etajul patru, acesta se află pe pervaz, cu un picior în afară. Noi am trimis o autoscară şi o autospecială cu opt pompieri. Poliţia încearcă să negocieze cu el”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici