O persoană a murit şi alte trei au fost rănite în urma accidentului de pe DN2. Traficul a fost redeschis

Mai multe persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-un accident produs, luni, pe DN2 în zona localităţii buzoiene Glodeanu Sărat, traficul fiind oprit pe ambele sensuri la kilometrul 69, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. UPDATE: O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite.

1506 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi alte trei au fost rănite în urma accidentului de pe DN2. Traficul a fost redeschis

Două persoane au fost rănite grav într-un accident pe DN2, traficul fiind oprit pe ambele sensuri

Traficul pe DN2 Urziceni - Buzău este întrerupt pe ambele sensuri la km 69+700 de metri, în zona localităţii buzoiene Glodeanu Sărat, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Mai multe persoane au fost rănite, dintre care, potrivit primelor date, două grav, iar cauza probabilă a accidentului ar fi adormirea la volan a unui conducător auto, a declarat Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite în urma accidentului de pe DN2/E85, produs luni în zona localităţii Glodeanu Sărat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că o persoană, respectiv un şofer în vârstă de 85 de ani care a pătruns pe contrasens, a murit şi alte trei au fost rănite în urma accidentului produs, luni, pe DN 2, în zona localităţii Glodeanu Sărat.

La ora transmiterii ştirii, traficul pe DN2 Urziceni - Buzău, întrerupt zeci de minute din cauza accidentului, a fost redeschis, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici