Modificări în circulaţia garniturilor de la metrou din Capitală din cauza unei urgenţe medicale

Circulaţia trenurilor de metrou a fost modificată pe Magistrala 2 din cauza unei urgenţe medicale care a apărut vineri, într-un tren aflat în staţia Piaţa Unirii 2.

432 afișări
Imaginea articolului Modificări în circulaţia garniturilor de la metrou din Capitală din cauza unei urgenţe medicale

Anunţul Metrorex

UPDATE 11:00 La acest moment trenurile circulă normal, informează Metrorex. 

Circulaţia pe Magistrala 2 a fost reorganizată după ce un călător a avut nevoie de intervenţia medicilor. 

Persoana se afla la Staţia Piaţa Unirii 2, unde acum se află deja echipajele SMURD.
 
Din această cauză, între staţia Piaţa Unirii şi staţia Brâncoveanu timp de aproximativ câteva minute s-a circulat pe o singură linie.
 
-------

Metrorex anunţă că vineri, începând cu ora 9:13, din cauza unei urgenţe medicale semnalate într-un tren la staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe Magistrala 2 circulaţia garniturilor a fost reorganizată. Trenurile circulă în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 2 şi Brâncoveanu.

La faţa locului sunt realizate procedurile medicale ce se impun în astfel de situaţii, respectiv intervenţia echipajelor SMURD.

Călătorii sunt informaţi cu privire la această situaţie prin instalaţiile de sonorizare de pe peroane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
metrou,
metrorex

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici