Monica Munteanu, despre deepfake, spectrele narcisismului în comunicare, trădări şi hate

193 afișări
Imaginea articolului Monica Munteanu, despre deepfake, spectrele narcisismului în comunicare, trădări şi hate

Monica Munteanu, despre deepfake, spectrele narcisismului în comunicare, trădări şi hate

Monica Munteanu Ducarrozspecialistă în comunicare strategică şi relaţii publice, a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre deepfake, spectrele narcisismului în comunicare, trădări şi hate.

“Trădările personale au fost foarte greu de gestionat şi am suferit de multe ori. Cât priveşte pe cele profesionale, sunt exagerat de puternică” a declarat Monica în cadrul podcastului moderat de Romeo Chiriac.

Monica spune că a cunoscut fenomenul deepfake încă din anii 2018/2019. “Am intrat în contact cu acest fenomen acum nişte ani la o persoană publică foarte cunoscută. Care avea un video care circula foarte serios pe internet. Nu ştiam foarte bine ce este asta şi a fost o panică generală“.

Legat de hate, Monica a spus: ”Aceşti oameni care fac asta pe internet în mod clar nu sunt foarte stabili, sau poate nu sunt nici măcar majori mulţi dintre ei… Unii dintre ei devin periculoşi în viaţa reală şi am avut nişte poveşti dramatice. La un concert la sala Sala Palatului al unei persoane publice era un fan extrem de înfocat care ameninţa că o să taie cablurile de la generator… pentru că el nu a primit o invitaţie gratis în urma solicitărilor multiple.

Monica a mai analizat latura întunecată a narcisistului patologic, anume situaţia când narcisicul ameninţat de performanţa mai bună a altcuiva, reacţionează denigrându-l pe celălalt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici