Moscova: vehiculele SUA şi NATO cu arme în Ucraina sunt ţinte legitime

Rusia consideră că vehiculele SUA şi NATO care transportă arme şi muniţii în Ucraina sunt ţinte militare legitime, a declarat adjunctul ministrului rus de externe Serghei Riabkov pentru TASS.

12066 afișări
Imaginea articolului Moscova: vehiculele SUA şi NATO cu arme în Ucraina sunt ţinte legitime

Moscova: vehiculele SUA şi NATO cu arme în Ucraina sunt ţinte legitime

„Avertizăm că mijloacele de transport SUA-NATO care transportă muniţii şi arme pe teritoriul Ucrainei vor fi considerate de noi ca ţinte militare legitime”, a spus Riabkov, care a adăugat că „încercările Statelor Unite şi ale altor ţări occidentale de a încetini procesul Operaţiunea specială rusă în Ucraina va fi oprită”.

Mai mult, în momentul de faţă, Moscova spune că nu vede niciun motiv să se angajeze în contacte la scară largă cu Washington: „În lumina sprijinului nestăpânit al Washingtonului pentru proiectele războinice ale Kievului şi aprovizionarea pe scară largă cu arme moderne, orice contact pe scară largă cu administraţia SUA. pe Ucraina pare fără sens”.

„Ucraina este locul crimei”, a declarat procurorul-şef al Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, care a vizitat astăzi oraşul Bucea. „Suntem aici pentru că avem motive întemeiate să credem că infracţiunile sunt comise în competenţa instanţei. Trebuie să dizolvăm ceaţa războiului, pentru a ajunge la adevăr”, a spus el reporterilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici