Moşul nu mai scoate serbările de Crăciun din sac

  • Anul acesta, Moşul nu mai scoate din sac serbarea de Crăciun.
  • Şcoala online îi împiedică pe cei mici să-şi mai pegrătească ore în şir colindele şi poeziile cu care erau obişnuiţi să îşi încânte părinţii.
  • Iată ce crede Sonia, elevă în clasa a V-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, despre lipsa activităţilor din preajma Crăciunului.
314 afișări
Imaginea articolului Moşul nu mai scoate serbările de Crăciun din sac

Moşul nu mai scoate serbările de Crăciun din sac

„Sunt puţin mai tristă că nu mai avem serbare. Înainte mă pregăteam cu o săptămână înainte, pentru că eram foarte bucuroasă, doar că acum nu mai pot să fac lucrul ăsta şi e aşa ciudat pentru că era ca un fel de tradiţie”, spune Sonia, elevă în clasa a cincea la ICHB.

Diriginta Soniei s-a reorientat. A găsit o soluţie să îi aducă pe elevi în atmosfera de sărbătoare şi i-a îndrumat să-şi filmeze singuri colindul de Crăciun, care urmează să fie montat într-un videoclip în care vor apărea toţi colegii.

Simona Titică, mama Soniei, spune că a observat la fiica ei cât de dor îi este să-şi petreacă perioada asta în sălile de clasă, alături de colegi. Aşa că a încercat să o ajute cât mai mult şi să se implice în activităţile online propuse de profesorii Soniei.

„Copiiilor le este foarte dor, să îi vadă, să îi îmbrăţişeze, să facă activităţile pe care obişnuiau să le facă în perioada sărbătorilor, când îşi organizau petrecerea de Crăciun. Am ajutat-o foarte mult pe fiica mea în această perioadă cu diverse materiale pe care a trebuit să le producă pentru petrecerile virtuale”, povesteşte mama fetei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici