Motivaţia există şi în timpul şcolii online. Elevii îşi creează propriile sisteme de învăţare, pentru a se pregăti de examene

  • Andrei este un exemplu pentru că orele online nu l-au făcut să-şi piardă motivaţia pentru învăţare
  • Andrei a creat o platformă de clasă virtuală unde lucrează împreună cu un coleg teste de antrenament
  • Andrei: Vreau să iau peste 9, chiar 10 la Evaluarea Naţională, ăsta-i obiectivul setat
  • Şcolile şi grădiniţele rămân închise până pe 11 ianuarie
658 afișări
Imaginea articolului Motivaţia există şi în timpul şcolii online. Elevii îşi creează propriile sisteme de învăţare, pentru a se pregăti de examene

FOTO: Profimedia

Ca să nu uite nimic din materia pentru Evaluarea Naţională, Andrei Mareş exersează zilnic. Vrea să obţină peste 9, chiar 10 dacă se poate, la examenele finale de anul acesta.Aşa se face că Andrei este un exemplu pentru mulţi alţii care nu au făcut nimic altceva decât să se plângă de on-line.

„Pentru a-mi menţine motivaţia în această perioadă, eu m-am bazat că vorbesc cu un coleg care
face acelaşi lucru şi ne încurajăm unul pe altul. Ne-am creat chiar un fel de clasă virtuală unde lucrăm un test de Evaluare Naţională în fiecare zi şi ni-l corectăm unui altuia, astfel încât dacă unul nu are chef să facă, celălat îi spune celuilalt: Hai, fă testul, că nu mai facem treabă!”, povesteşte Andrei Mareş, elev clasa a VIII-a la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică.

La matematică, Andrei nu are emoţii. La română însă, are pentru că, zice Andrei, totul va depinde de profesorul care-l va nota.

„La română partea aiurea este că totul este cam subiectiv. Depinde cum e profesorul. Dacă i se pare ideea ta interesantă. Nu mi se pare corectă Evaluarea, dar încerc să fac ce pot”, spune el.

În România, 2,8 milioane de elevi învaţă on-line.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici