Video Motociclist fără cască şi fără permis de conducere, mort într-un accident

Un tânăr motociclist a decedat, vineri seara, în urma unui accident produs în strada Luica din sectorul 4, zonă în care s-au mai înregistrat astfel de evenimente.

677 afișări

Într-un comunicat remis presei sâmbătă, Poliţia Capitalei precizează că, vineri, în jurul orei 19.13, Daniel C. (25 de ani), a condus o motocicleta marca Honda pe strada Luica dinspre şos. Giurgiului către B-dul Constantin Brâncoveanu. Când a ajuns la intersecţia cu strada Lt. Nicolae Belerciu, circulând cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra direcţiei motocicletei, a derapat şi a căzut pe carosabil.

Tânărul a fost transportat la spital, însă a decedat la camera de gardă în timpul efectuării investigaţiilor medicale.

Motociclistul nu purta casca de protecţie şi nu avea permis de conducere, precizează sursa citată.

În octombrie anul trecut, în aceeaşi zonă, în apropiere de capătul liniei de autobuz 102 a avut loc un accident grav între o motocicletă Kawasaki Ninja de culoare verde şi un Peugeot 307. În urma impactului cu autoturismul, Eduard Burtea (26 de ani), care nu purta cască de protecţie, a fost proiectat pe caldarâm şi a murit.

Sâmbătă, Poliţia Română derulează o acţiune cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie, în contextul campaniei desfăşurate la nivel naţional "Stop accidentelor ! Viaţa are prioritate!".

La această acţiune participă pasionaţi de trike-uri, atv-uri şi motociclete, care parcurg traseul Bucureşti - DN1- Sinaia, având montate pe autovehicule steaguri imprimate cu mesajul "Condusul este o plăcere! Stop accidentelor rutiere! Viaţa are prioritate!". Locul de întâlnire a fost platoul din faţa Academiei de Înalte Studii Militare, de unde s-a plecat, sâmbătă, în jurul orei 10.30, pe traseul Bucureşti - Otopeni - Ploieşti - Sinaia.

Pe întreg traseul, participanţii sunt monitorizaţi de echipaje ale Poliţie Rutieră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici