Mureş: Doi morţi şi un rănit într-un accident rutier

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta a fost grav rănită, vineri dimineaţă, în urma unui accident petrecut pe DN 15, între localităţile mureşene Ogra şi Cipău, şi în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz cu pasageri.

221 afișări
Imaginea articolului Mureş: Doi morţi şi un rănit într-un accident rutier

Mureş: Doi morţi şi un rănit într-un accident rutier

Accidentul a avut loc la ora 06.40.

Şeful Poliţiei Rutiere Mureş, comisar Lucian Archiudean, a declarat că accidentul s-a produs din cauza şoferului unui autoturism care a intrat cu viteză într-o curbă, în condiţii de ploaie, a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit un autobuz cu pasageri care făcea o cursă pe ruta Târgu Mureş-Luduş.

În urma impactului, două persoane din autoturism şi-au pierdut viaţa, iar un alt pasager din aceeaşi maşină a fost rănit grav, fiind transportat la SMURD Târgu Mureş. Din autobuz nu a fost rănită nicio persoană, a precizat sursa citată.

Traficul rutier în zonă a fost blocat complet în urma accidentului, până la ora 8.20.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici