Musk l-a batjocorit în văzul lumii pe Zelenski: au trecut 5 minute şi nu ai cerut ajutor

Proprietarul X l-a ironizat pe liderul Ucrainei pe motiv că solicită bani partenerilor săi, în condiţiile în care luptă să reziste în războiul contra Rusiei.

1286 afișări
Imaginea articolului Musk l-a batjocorit în văzul lumii pe Zelenski: au trecut 5 minute şi nu ai cerut ajutor

Musk l-a batjocorit pe Zelenski: au trecut 5 minute şi nu ai cerut ajutor

Elon Musk a publicat un meme pe  contul său de pe X, reţeaua de socializare pe care o conduce, în care îşi bate joc de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

O fotografie cu un Zelenski tânăr, cu o faţă gânditoare, are ataşată mesajul: „Au trecut 5 minute şi încă nu ai cerut ajutor de un miliard de dolari”.

Trimiterea este la faptul că liderul Ucrainei solicită aproape zilnic ajutor partenerilor săi, în special Statelor Unite ale Americii, iar la Musk a apelat pentru sateliţii Starlink.

Numeroase răspunsuri critice, sub forma comentariilor, au apărut în dreptul postării, utilizatorii vorbind despre propaganda pro-rusă de la Musk.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici