VIDEO  Muzeu pentru nudişti la Barcelona. Motivul pentru care vizitatorii au fost acceptaţi în pielea goală

Ca să se simtă „mai aproape” de statui, cei care au dorit să viziteze expoziţia „Bronzuri Riace” au fost acceptaţi complet dezbrăcaţi.

2117 afișări
Imaginea articolului Muzeu pentru nudişti la Barcelona. Motivul pentru care vizitatorii au fost acceptaţi în pielea goală

Muzeu pentru nudişti. Motivul pentru care vizitatorii sunt acceptaţi în pielea goală muzeului de a-i face pe vizitatori să se simtă „mai aproape” de statui

Un muzeu din Barcelona, Spania, şi-a deschis porţile nudiştilor sâmbătă, organizând o vizită specială în timpul căreia vizitatorii şi-au putut lăsa hainele la garderobă, pentru „a se simţi mai aproape” de expoziţia de nuduri.

Muzeul de Arheologie din Catalonia a organizat un tur de 90 de minute în colaborare cu Clubul Catalan de Naturism. Vizitatorii au putut vedea neîngrădiţi de haine expoziţia „The Riace Bronzes”.

Evenimentul a prezentat fotografii ale lui Luigi Spina înfăţişând cele două mari statui greceşti de bronz ale războinicilor goi din secolul al V-lea î.Hr., descoperite în 1972 lângă Riace.

Site-ul muzeului promitea vizitatorilor şansa de a „admira lucrările în timp ce pozează în aceleaşi poziţii, complet goi şi înconjuraţi de alte corpuri”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
muzeu,
barcelona

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici