Nadia Comăneci: Trebuie să evităm zonele aglomerate. Doar împreună putem combate virusul

  • Nadia Comăneci se alătură campaniei demarate de mai multe personalităţi, în contextul epidemiei de coronavirus
  • Aceasta a postat pe Twitter un mesaj în care cere românilor să evite zonele aglomerate
  • România se află de luni în stare de urgenţă
245 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci: Trebuie să evităm zonele aglomerate. Doar împreună putem combate virusul

Nadia Comăneci, mesaj în con: Trebuie să ne spălăm des pe mâini şi să evităm zonele aglomerate. Doar împreună putem combate virusul

Nadia Comăneci s-a alăturat campaniei demarate de persoanele publice, cu privire la modul în care trebuie să fie tratată această perioadă, în care lumea este îngrijorată de coronavirus. Fosta gimnastă a transmis pe un site de socializare un mesaj video.

România intră de luni în stare de urgenţă, iar Nadia Comăneci a aflat vestea. Chiar dacă stă de ani buni în Statele Unite ale Americii, nu a uitat să le transmită un mesaj de susţinere românilor şi să le spună că este alături de ei.

„Acum este un moment extrem de important şi fiecare avem o mare responsabilitate faţă de noi, faţă de familie, faţă de cei dragi şi faţă de cei din jurul nostru. Să ne spălăm foarte des şi foarte bine pe mâini şi să evităm locurile aglomerate. Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă, multă sănătate”, a transmis Nadia Comăneci pe Twitter.

În România, numărul de bolnavi de coronavirus a trecut, sâmbătă, de 100.

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă începând de luni. Prin instituirea stării de urgenţă se vor putea aloca mai uşor bani în domeniul sănătăţii, a spus şeful statului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici