Necolaiciuc, arestat în vederea extrădării

Autorităţile americane au admis cererea de arestare provizorie în vederea extrădării formulată de Ministerul Justiţiei referitor la Mihai Necolaiciuc, informează, marţi, ministerul.

39 afișări
Imaginea articolului Necolaiciuc, arestat în vederea extrădării

Mihai Necolaiciuc (Imagine: www.gandul.info)

"Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti informează că autorităţile americane au admis cererea de arestare provizorie în vederea extrădării formulată de MJLC privind pe cetăţeanul român Mihai Necolaiciuc", informează, marţi, ministerul, într-un comunciat de presă.

Astfel, procurorul de caz din Statele Unite a informat Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti (MJLC) că un judecător american a emis în 22 iunie un mandat intern de arestare în vederea extrădării pentru Mihai Necolaiciuc.

MJLC va continua cooperarea în acest caz cu autorităţile americane până la extrădarea efectivă a lui Mihai Necolaiciuc, potrivit procedurilor prevăzute de lege.

"MJLC mulţumeşte DNA, Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, Ambasadei României la Washington şi ataşaţilor de interne pentru buna colaborare inter-instituţională", potrivit sursei citate care adaugă că va oferi presei toate informaţiile legate de acest caz, miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici