Nelu Tătaru: Din păcate, nu s-a terminat, urmează un alt val

  • Nelu Tătaru susţine că România se va confrunta cu un nou val de infectări COVID deoarece românii nu vor să se vaccineze.
  • Urmează un alt val până vom fi toţi imunizaţi şi vă asigur că dacă noi toţi nu conştientizăm acum, nu vom fi pregătiţi nici de valul cinci, a spus fostul ministru al Sănătăţii.
54004 afișări
Imaginea articolului Nelu Tătaru: Din păcate, nu s-a terminat, urmează un alt val

Nelu Tătaru: Din păcate, nu s-a terminat, urmează un alt val

Nelu Tătaru compară societatea din România cu o locomotivă învechită.

„Noi, societatea românească, nu suntem o locomotivă electrică. La nivel de percepţie încă suntem o locomotivă cu aburi, trebuie să punem încontinuu cărbuni”, a spus nelu Tătaru, pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii mai spune că România se va confrunta cu un nou val al pandemiei deoarece oamenii refuză să se vaccineze.

„Din păcate, nu s-a terminat! S-a terminat fiecare val în parte din care, dacă n-am învăţat câte ceva, să ştim că n-o să fim pregătiţi nici la următorul. Trăim momentele în care n-am fost pregătiţi nici de valul trei, nici de valul patru. Urmează un alt val până vom fi toţi imunizaţi, măcar 70%. Imunizarea se face prin vaccinare sau prin boală. Majoritatea dintre noi am ales să facem prin boală această imunizare. Vă asigur că dacă noi toţi nu conştientizăm acu, nu vom fi pregătiţi nici de valul cinci”, a adăugat Tătaru.

Miercuri, autorităţile au raportat 15.733 de cazuri de infectare. 382 de români au murit în ultimele 24 de ore, iar 1.676 de persoane sunt în stare gravă la secţiile ATI COVID.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici