Nemirschi: Udrea are o misiune dificilă

Fostul ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat, vineri, că în opinia sa, Elena Udrea nu poate face foarte multe în cele 45 de zile de interimat şi a arătat că aceasta are o misiune dificilă pentru că Ministerul Mediului este cel mai greu, nu doar unul al gunoaielor.

69 afișări
Imaginea articolului Nemirschi: Udrea are o misiune dificilă

Nemirschi: Udrea are o misiune dificilă (Imagine: Mediafax Foto)

"Ministerul Mediului este cel mai greu, pentru că nu este doar un minister al gunoaielor. În cadrul acestui minister trebuie dezvoltate relaţii numeroase pentru o dezvoltare duabilă, ceea ce în România poate însemna investiţii în toate domeniile de activitate", a susţinut fostul ministru al Mediului.

Acesta a adăugat că în 45 de zile nu se pot face foarte multe. "În 45 de zile nu poţi face foarte mult. Bine, în 40 de zile poţi face un parastas", a spus Nemirschi.

Potrivit acestuia, România a avut o serie de investiţii demarate la momentul aderării la UE, care trebuie duse până la capăt.

Acesta a arătat că a avut o discuţie "extrem de deschisă" cu interimarul Elena Udrea, arătând că i-a punctat acesteia elemente extrem de importante.

Nemirschi a lăudat-o pe Udrea, precizând că aceasta a făcut "o serie de corelaţii interesante între Ministerul Turismului şi cel al Mediului".

Fostul ministru al Mediului a arătat că între cele două ministere au mai existat colaborări şi înainte de acest moment, arătând că turismul este una din şansele care trebuie exploatate în România.

Întrebat când va părăsi la propriu ministerul şi în ce modalitate, Nemirschi a spus zâmbind: "O să ies cu două cutii, iar ministru nu mai sunt de ieri (joi - n.r). Ieri a fost ultima mea zi".

Elena Udrea a venit, vineri, la Ministerul Mediului pentru a prelua gestiunea instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici