Udrea: Echipa lui Nemirschi va pleca

Noul ministru interimar al Mediului, Elena Udrea, a declarat, vineri, că echipa lui Nicolae Nemirschi va pleca, pentru că este normal ca atunci când un ministru vine cu o echipă, să plece cu ea, dar că acolo unde sunt profesionişti nu vor fi făcute schimbări.

63 afișări
Imaginea articolului Udrea: Echipa lui Nemirschi va pleca

Udrea: Echipa lui Nemirschi va pleca (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Echipa lui Nicolae Nemirschi pleacă, este normal să fie aşa, pentru că atunci când un ministru vine cu o echipă pleacă cu ea. Vor fi schimbări la cabinetul ministrului şi la nivelul secretarilor de stat. Acolo unde sunt profesionişti, lucrurile vor rămâne aşa", a spus Elena Udrea, care a venit la Ministerul Mediului pentru a prelua gestiunea instituţiei.

Aceasta a adăugat că în Guvern a colaborat bine cu fostul ministru ale Mediului Nicolae Nemirschi şi că sunt multe probleme pe care le-au rezolvat împreună.

Ministrul interimar al Mediului a spus că turismul are legătură strânsă mediul şi că chiar făcea glume anterior referitor la faptul că turismul, din fericire, are legătură cu foarte multe domenii, cu transporturile, cu mediul, cu agricultura.

Udrea a precizat că va fi pusă la punct o listă de priorităţi pentru ca lucrurile care au termen de finalizare în perioada următoare să nu fie scăpate din vedere.

Aceasta a spus că sunt câteva ţinte precise care trebuie rezolvate.

Pe de altă parte, întrebată dacă va primi salariul de la ambele ministere, Udrea a răspuns că nu s-a gândit la această problemă pentru că nu este o prioritate pentru ea. Ea a arătat că nu ştie precis cum va fi gestionată această chestiune.

Dan Laurian Bădulescu, secretar de stat PSD la Mediu, a anunţat, în minister, că va demisiona, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din instituţie.

Premierul Emil Boc a anunţat, joi, componenţa noului Guvern, după demisia miniştrilor PSD, precizând că el va asigura interimatul la Ministerul Educaţiei, iar ceilalţi miniştri PDL vor prelua, tot cu titlu de interimat, conducerea celorlalte ministere, conduse până în prezent de social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici