Nepotul cântăreţului Vali Vijelie a fost reţinut pentru tentativă de omor. Vali Vijelie: Nu este nepotul meu cel implicat

Nepotul cântăreţului Vali Vijelie, Gabriel Vasile, a fost reţinut pentru 24 de ore, joi după-amiază, fiind principalul suspect, alături de alţi doi bărbaţi, într-un dosar de tentativă de omor, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

1565 afișări
Imaginea articolului Nepotul cântăreţului Vali Vijelie a fost reţinut pentru tentativă de omor. Vali Vijelie: Nu este nepotul meu cel implicat

Nepotul cântereţului Vali Vijelie a fost reţinut pentru tentativă de omor (Imagine: Facebook)

Gabriel Vasile, un tânăr de 26 de ani din Capitală şi unul dintre nepoţii cântăreţului Vali Vijelie, a fost reţinut , joi, pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub acuzaţia de tentativă de omor, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, tânărul se află în acest moment în Centrul de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Capitalei, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Decizia a fost luată după ce joi dimineaţă nepotul cântăreţului Vali Vijelie a fost ridicat de poliţişti din locuinţa sa. El este suspectat că în noaptea de luni spre marţi, alături de alţi doi cunoscuţi, a bătut şi a înjunghiat un tânăr de 25 de ani. Sursele citate susţin că atacul s-a petrecut în zona unui restraunt din Sectorul 6 al Capitalei, iar victima a ajuns la spital cu răni grave.

La ora transmiterii acestei ştiri, la Poliţia Capitalei, mai sunt la audieri ceilalţi doi bărbaţi care fost ridicaţi pentru presupusa faptă de tentativă de omor, umând ca procurorul de caz să stabilească dacă va dispune măsura reţinerii şi în cazul lor.

Vineri, nepotul lui Vali Vijelie va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vali Vijelie: Nu este nepotul meu cel implicat

„Am fost sunat la 8.00 dimineaţa de către jurnalişti, i-am rugat să mă lase să verific. Mi-am sunat toţi nepoţii. Unii dormeau, alţii la muncă, unii cu alte treburi. Toţi mi-au spus că nu au legătură cu cazul respectiv. Jur că dacă era nepotul meu implicat aş fi recunoscut pentru că orice om este supus greşelii şi mai mult de atât l-aş fi ajutat cu un avocat, iar dacă se dovedea că e vinovat putea să plătească şi cu puşcăria”, a declarat Vali Vijelie pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai afirmat că “nu am vrut să las loc de interpretare pentru a nu se crede că vreau să mă ascund de acest caz. Dacă nepoţii mei îmi confirmau că e o persoană din grupul lor, cu atât mai mult aş fi spus”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici