Nicu Dascălu: Serghei Gorbunov se antrena la o sală aflată exact lângă Poliţie

Nicu Dascălu, campion mondial la Ashihara-Karate, deţinător al titlului european la stilul kyokushin şi multiplu învingător în gale "Local Kombat", a declarat, într-o emisiune televizată, că Serghei Gorbunov se antrena în Braşov la o sală de sport situată chiar lângă Poliţie.

1869 afișări
Imaginea articolului Nicu Dascălu: Serghei Gorbunov se antrena la o sală aflată exact lângă Poliţie

Nicu Dascălu: Serghei Gorbunov se antrena la o sală aflată exact lângă Poliţie (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Nicu Dascălu a precizat, la o emisiune a postului Realitatea TV, că Serghei Gorbunov, principalul suspect în cazul dublului asasinat de joi de la casa de schimb valutar din Braşov, a venit o singură dată la sala la care predă el şi s-a recomandat doar "Serghei". Dascălu a spus că nu ştia cine este Gorbunov şi de ce este acuzat şi că acesta se antrena la o altă sală de sport, situată chiar lângă secţia de Poliţie.

Tot Dascălu a precizat că ar fi aflat că Serghei Gorbunov locuia foarte aproape de sala de sport şi de Poliţie.

"A venit la mine la sală o dată, s-a recomandat Serghei. N-am ştiut cine e. N-a participat la nicio competiţie k1, din câte ştiu se antrena de plăcere. Ultima dată m-am întâlnit şi m-am salutat cu el vineri seară, la o discotecă nouă de lângă gară, iar a doua zi am aflat că a fost reţinut de poliţie", a spus Nicu Dascălu.

Nicu Dascălu a ţinut să precizeze că nu l-a antrenat pe Serghei Gorbunov, după ce, duminică, Valentin Candidatu, patronul casei de schimb valutar din Braşov unde joi, a avut loc un atact armat soldat cu doi morţi un rănit grav, l-a nominalizat karatist ca fiind antrenorul principalului suspect în acest caz, cetăţeanul moldovean Serghei Gorbunov.

Patronul de schimb valutar din Braşov unde avut loc atacul armat de joi, Valentin Candidatu, a declarat, duminică, la înmormântarea lui Ciprian Ioan, că este sigur că a fost vorba de un atac la comandă deoarece a primit, anterior atacului, zeci de ameninţări din partea unor interlopi braşoveni.

"A fost un jaf la comandă. Lumea interlopă e întotdeauna cu ochii pe bani. Am primit de multe ori telefoane de ameninţare", a declarat presei Valentin Candidatu, duminică, la slujba de înmormântare a lui Ciprian Ioan, angajatul casei de schimb valutar a lui Candidatu, mort în timpul atacului armat de joi, în urma căruia un alt angajat al casei a fost rănit grav, iar un trecător a murit în timp ce a sărit în ajutorul celor doi.

Întrebat cine l-a ameninţat, patronul firmei a spus două nume cu care avut conflicte de mai multe ori : Paul Enache, care are o firmă de pază şi care i-ar fi cerut taxă de protecţie, pe care a refuzat să o plătească, dar şi numele sportivului Nicu Dascălu, capion mondial la karate.

Citeşte şi:

Patronul casei de schimb din Braşov: A fost un jaf comandat

Consilierul judeţean Paul Enache îl acţionează în instanţă pe Valentin Candidatu

Ancheta în cazul suspectului principal în atacul de la Braşov continuă (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici