Nicuşor Dan: 2021, primul an în care Primăria s-a achitat integral de obligaţiile de plată la termie

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că 2021 a fost primul an în care Primăria Generală s-a achitat integral de obligaţiile de plată la termie.

485 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: 2021, primul an în care Primăria s-a achitat integral de obligaţiile de plată la termie

Primarul Nicuşor Dan a publicat pe Facebook un grafic cu sumele alocate pentru termie din perioada 2012-2021, în 2021 fiind pentru prima dată când Primăria Capitalei a plătit toate datoriile acumulate pe parcursul anului.

„Graficul de mai jos nu dă nici căldură şi nici apă caldă acelor bucureşteni care sunt încă, din păcate, afectaţi de sincopele sistemului de termoficare. Ne ajută însă pe toţi să înţelegem care e sursa problemelor. Foarte mulţi bani necesari investiţiilor în termoficare (producţie şi transport) – şi care prin buget ar fi trebuit să ajungă în sistemul de termoficare! – s-au dus în ultimii 10 ani pe tot felul de prostii şi nu acolo unde era nevoie de ei”, a anunţat Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei a anunţat că termoficarea reprezintă o prioritate pentru edili.

„2021 a fost primul an în care Primăria Generală s-a achitat integral de obligaţiile de plată la termie. Azi sunt deci datorii ZERO pentru subvenţia la termoficare, faţă de 480 de milioane de lei datorii la preluarea mandatului. Facem toate eforturile pentru normalitate şi vă asigur din nou că termoficarea rămâne prima pe lista de priorităţi a PMB”, a precizat Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici