Nicuşor Dan anunţă că lotul de 100 de troleibuze Solaris va fi livrat înainte de termen

Primarul municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, a anunţat că lotul de 100 de troleibuze Solaris va fi livrat înainte de termenul prevăzut în contract. Vehiculele vor ajunge în capitală în prima parte a anului viitor.

799 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan anunţă că lotul de 100 de troleibuze Solaris va fi livrat înainte de termen

Nicuşor Dan anunţă că lotul de 100 de troleibuze Solaris va fi livrat înainte de termen

Anunţul a fost făcut de primarul general pe Facebook.

Am agreat împreună cu reprezentanţii firmei Solaris să livreze cele 100 de troleibuze anticipat faţă de graficul de livrare propus iniţial în procedura de licitaţie. Astfel, toate cele 100 de troleibuze vor putea fi livrate în primul trimestru al anului viitor, adică în intervalul ianuarie-martie, faţă de martie-octombrie 2024”, a scris Nicuşor Dan pe reţeaua de socializare.

Cele 100 de troleibuze, achiziţionate cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu, vor avea 12 metri, podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi şi o autonomie minimă de 20 de kilometri. De asemenea, vehiculele vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcţii GPS, sistem de informare audio-video şi aer condiţionat.

Garanţia funcţionării va fi de cel puţin 300.000 kilometri de la data punerii în exploatare sau de minimum 5 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici