Nicuşor Dan: Autorizaţia pentru Icoanei 2-8 este expirată. Voi depune o nouă plângere penală

Autorizaţia pentru şantierul din strada Icoanei 2-8 este expirată, afirmă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. El anunţă că va depune o nouă plângere penală pe numele beneficiarului, care va fi şi amendat cu 10.000 de lei.

683 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Autorizaţia pentru Icoanei 2-8 este expirată. Voi depune o nouă plângere penală

Nicuşor Dan: Autorizaţia pentru Icoanei 2-8 este expirată. Voi depune o nouă plângere penală

„Această clădire are o autorizaţie care, în mod evident, este expirată. Pentru că proprietarii ştiu că autorizaţia lor este expirată, în fals ne-au trimis o hârtie oficială în 2 august, în care spun că au terminat lucrările, ceea ce în mod evident se vede că nu e cazul. Lucrările continuă şi la interior, dar şi la exterior”, spune Nicuşor Dan..

El afirmă că „în orice stat civilizat dacă lucrul ăsta se întâmplă, dacă un privat minte într-o hârtie oficială, vine poliţia şi pune cătuşe celor care fac lucru ăsta”.

Primarul general al Capitalei, care a fost într-o acţiune de control împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei Locale la clădirea din strada Icoanei 2-8, a anunţat că nu i s-a permis accesul în şantier pentru a verifica stadiul lucrărilor şi că beneficiarul va fi amendat cu 10.000 de lei, pe numele acestuia urmând să fie depusă o nouă plângere penală.

Nicuşor Dan afirmă că beneficiarul este o firmă românească, cu acţionariat spaniol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici