NINSOARE ÎN APRILIE: În ce zonă traficul a fost blocat şi care sunt drumurile în care se circulă cu dificultate

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni dimineaţă traficul rutier a fost blocat pe DN 17A Câmpulung Moldovenesc - Suceviţa din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

1997 afișări
Imaginea articolului NINSOARE ÎN APRILIE: În ce zonă traficul a fost blocat şi care sunt drumurile în care se circulă cu dificultate

NINSOARE ÎN APRILIE: În ce zonă traficul a fost blocat şi care sunt drumurile în care se circulă cu dificultate (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat, luni la prânz, pe DN 17A Câmpulung Moldovenesc - Suceviţa, drumul ce fusese blocat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Infotrafic a avertizat că luni se circula cu dificultate din cauza unui strat subţire de zăpadă pe DN 15C Tarzia - Praxia, DN 17 limita judeţului Bistriţa cu localitatea Păltinoasa, DN 17 Paltinoasa - Suceava, DN 17A Suceviţa - Dorneşti, DN 17B Vatra Dornei - limită cu judeţul Neamţ, DN 2 Draguşeni - Siret, DN 29 Suceava - Huţani, DN 29A Suceava - Vârfu Campului, DN 2H Iacobeşti - Putna, DN 2K Milişauţi - Solca.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben, potrivit căreia în intervalul 8 aprilie, ora 18.00 - 9 aprilie, ora 15.00, vremea se va răci accentuat în toată ţara. În Transilvania, Moldova şi în zona montană, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată la starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers între autovehicule. În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza precipitaţiilor, poliţia spune că folosirea luminilor de întâlnire ale autovehiculelor reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcţiei de mers, făcând vehiculele mai vizibile în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici