Ninsoare şi viscol puternice în centrul ţării

Ninsorile şi vântul puternic ar putea ţine până la ora 00:00.

2250 afișări
Imaginea articolului Ninsoare şi viscol puternice în centrul ţării

Ninsori abundente şi viscol au fost raportate, sâmbătă seara, în judeţul Braşov. Autorităţile intervin cu utilaje de deszăpezire pe două porţiuni de drum, transmite Tudor Duţu, directorul DRDP Braşov.

Ninsorile şi vântul puternic ar putea ţine până la ora 00:00.

„Ninge de câteva ore abundent, avem şi intensificări ale vântului, exact aşa cum au prevăzut meteorologii. Preconizăm că va ninge cel puţin până la ora 00:00. Suntem pregătiţi, acţionăm cu trei utilaje pe porţiunea dintre Predeal şi Braşov, încă trei utilaje pe DN 73A, între Predeal şi Râşnov. De asemenea, avem condiţii de iarnă şi pe DN 1A, după Săcele, înspre Cheia şi pe DN 10”, a declarat Tudor Duţu, aflat la Predeal.

Şeful DRDP Braşov face apel ca şoferii să iasă în trafic doar dacă au anvelopele de iarnă.

„Sfătuim participanţii la trafic să iasă în trafic şi să îşi continue deplasarea doar dacă au anvelope de iarnă şi sunt pregătiţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici