Noi blocaje în Capitală. Încep lucrările pentru construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf. Trafic perturbat

Începând de luni, 05 august, vor fi demarate lucrările pentru construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf, în Bucureşti, pe Bulevardul Mărăşti nr.18-20, Brigada Rutieră a Capitalei instituind restricţii în trafic.

4034 afișări
Imaginea articolului Noi blocaje în Capitală. Încep lucrările pentru construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf. Trafic perturbat

Noi blocaje în Capitală. Încep lucrările pentru construirea Stadionului Naţional Arcul de Triumf. Trafic perturbat

Astfel, va fi restricţionat traficul auto pe breteaua destinată virajului la dreapta de pe Strada Alexandru Constantinescu pe Bulevardul Mărăşti, cu asigurarea în permanenţă a unui culoar pietonal protejat cu lăţimea de min. 1,00 m, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Lucrarea nu va afecta benzile de circulaţie existente pe Strada Alexandru Constantinescu şi Bd. Mărăşti.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Taguri:
restricţii,
stadion,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici