O fetiţă din Iaşi ar fi fost agresată sexual în 2016 de olandezul care a ucis-o pe Adriana Fieraru. VIDEO de pe camerele de luat vederi stradale/ Poliţia a cerut sprijin populaţiei, după 2 ani de la faptă

Parchetul General a preluat, joi, un dosar din 2016 nerezolvat, de la Iaşi în care o fetiţă ar fi fost agresată sexual de un bărbat, iar primele indicii ale anchetatorilor arată că autorul ar fi tot olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, minora de 11 ani din Dâmboviţa.

4610 afișări
Imaginea articolului O fetiţă din Iaşi ar fi fost agresată sexual în 2016 de olandezul care a ucis-o pe Adriana Fieraru. VIDEO de pe camerele de luat vederi stradale/ Poliţia a cerut sprijin populaţiei, după 2 ani de la faptă

Noi date despre olandezul care a ucis-o pe Adriana Fieraru. Parchetul General a preluat un dosar cu o fetiţă din Iaşi agresată sexual. Autorul ar fi fost tot olandezul - VIDEO

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorii Parchetului General vor prelua un dosar de la Iaşi, de agresiune sexuală. Este vorba despre o fetiţă care ar fi fost agresată, în 2016, de un bărbat.

Primele indicii arată că ar fi vorba tot de olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, arată aceleaşi surse. Fetiţa din Iaşi, urmează să fie audiată.

La acel moment, fetiţa avea 8 ani.

„În iunie 2016 a fost o minoră de 8 ani, din comuna Horleşti, care a fost de agresata sexual de un barbat, dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale, au făcut tot ce se putea face. Dosarul era cu autor necunoscut. În 2018 s-a solicitat ajutorul populaţiei pentru a afla ce s-a întâmplat. Acum dosarul se afla dosarul se afla la Parchetul General”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

BZI.ro a prezentat, în exclusivitate imagini de pe camera de supraveghere care indică suspectul din 2016.

Se presupune că bărbatul din imagini ar fi olandezul. După fizionomie, persoana surprinsă de camere seamănă, într-adevăr, cu agresorul Adrianei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa.

 

Poliţia a cerut sprijin populaţiei pentru identificarea suspectului din Iaşi după 2 ani de la faptă

Imaginile cu posibilul agresor al fetiţei din Iaşi, care pare a fi olandezul din cazul Dâmboviţa, au fost transmise în spaţiul public în anul 2018, pentru a cere sprijin din partea populaţiei în identificarea bărbatului, deşi dosarul penal de agresiune sexuală a fost deschis în 2016.

„În acest moment poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului General pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei care apare în imagini. În anul 2016, în judeţul Iaşi a fost înregistrat un dosar penal în care s-au făcut cercetări sub coordonarea unui procuror al Parchetului de le lângă Judecătoria Iaşi. Au fost desfăşurate activităţi de cercetare penală, dar nu au fost elemente suficiente care să ducă la identificarea persoanei care apare în imagini”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

Reprezentantul Poliţiei a mai precizat că imaginile de pe camerele de supraveghere în care apare suspectul au fost transmise în spaţiul public în 2018, deşi dosarul a fost deschis în 2016.

„S-a cerut sprijin din partea populaţiei şi mass media, fiind puse la dispoziţie imaginile respective în vederea identificării persoanei care apare în imagini”, a mai spus sursa citată.

Poliţia nu poate confirma, la acest moment, că bărbatul din imagini este olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa.

„La acest moment nu putem nu putem confirmă că este vorba de aceeaşi persoană şi se desfăşoară activităţi şi în cazul de la Iaşi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului General. (...) În urma cercetarlor efectuate în 2016, nu au fost elemente suficiente care să ducă la identificarea persoanei în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române”, mai explică Ghebaur.

 

Fetiţa din Iaşi în cazul căreia făptaşul ar fi olandezul Johannes Visscher a fost evaluată psihologic în iulie 2016, la solicitarea poliţiştilor

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi, Tiberiu Bantas, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că fetiţa a fost evaluată psihologic pe 16 iulie 2016, la solicitarea poliţiştilor din Miroslava.

„A mai avut nevoie de câteva şedinţe. Cel mai proabil bărbatul nu era din comunitate, pentru că fetiţa a spus că nu l-a recunoscut", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi.

Parchetul General a preluat, joi, un dosar din 2016, de la Iaşi în care o fetiţă ar fi fost agresată sexual de un bărbat, iar primele indicii ale anchetatorilor arată că făptaşul ar fi tot olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, minora de 11 ani din Dâmboviţa.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici