Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei: Încep să apară victime mai noi, mai vechi. Oamenii încep să aibă curaj/ „În acea casă sunt foarte multe nemernicii”

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat luni, la sediul DIICOT, că încep să apară mai multe victime ale lui Gheorghe Dincă deoarece „oamenii încep să aibă curaj”, însă nu a putut preciza câte plângeri sunt depuse.

3858 afișări
Imaginea articolului Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei: Încep să apară victime mai noi, mai vechi. Oamenii încep să aibă curaj/ „În acea casă sunt foarte multe nemernicii”

Avocatul familiei Luizei: Încep să apară victime mai noi, mai vechi. Oamenii încep să aibă curaj

„Încep să apară victime, într-adevăr. Mai noi, mai vechi, încep oamenii să vorbească, încep să aibă curaj. Nu am idee câte plângeri, dar veţi avea surprize”, a spus Pop.

Potrivit acestuia, audierile la DIICOT vor continua şi în următoarele zile.

Avocatul familiei Luizei a mai transmis un mesaj şi către INML: „Să ne spună INML - dacă au spus că au găsit ADN-ul Alexandrei în expertizele privind cenuşa şi oasele de la faţa locului - dacă au emis un certificat de deces pentru Alexandra. Dacă au emis certificat de deces şi îl ţin ascuns, e o castană fierbinte în curtea DIICOT”.

La sediul DIICOT Bucureşti a fost audiat şi omul de afaceri din Olt, Remus Rădoi.

Rădoi a declarat procurorilor DIICOT că nu cunoaşte nimic din posibila activitate infracţională a lui Gheorghe Dincă şi a dezminţit toate afirmaţiile care i-au fost atribuite în presă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Direcţiei.

Avocatul familiei Luizei spune că va fi verificată casa lui Dincă: În casă sunt multe nemernicii

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat, luni, că anchetatorii urmează să cureţe curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a putea pătrunde şi în casa bărbatului pentru a ridica mai multe probe. Avocatul spune că în casa lui Dincă sunt „multe nemernicii”.

„După ce se va elibera toată curtea (de la domiciliul lui Dincă, n.r.), se va intra şi în casă şi se va vedea ce este acolo. Din punctul meu de vedere, în acea casă sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase”, a spus Tonel Pop.

Avocatul familiei Luizei a mai spus şi că pereţii casei lui Gheorghe Dincă sunt neobişnuiţi, din punctul lui de vedere.

„Pereţii - mereu încerca (Dincă, n.r.) să îi mai acopere cu câte ceva. Nu glet normal, atenţie: ciment peste ciment. Ceea ce nu cred că era un lucru ok”, a spus avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, la sediul DIICOT, unde a asistat la audierile din dosarul Caracal.

Luni, percheziţiile au fost reluate la locuinţa lui Dincă, verificându-se, potrivit unor surse judiciare, şi pereţii cu scannerul în căutarea de noi probe.

Taguri:
tonel pop,
diicot,
avocat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici