Noi focuri de armă trase de poliţişti, la câteva ore după ce au încercat să prindă un condamnat

Poliţiştii din Timiş au făcut din nou uz de armă, vineri, după ce două persoane reclamate că furau lemne au agresat o alta. Acţiunea vine la câteva ore după ce poliţiştii din Timişoara au tras focuri de armă încercând să prindă un tânăr condamnat pentru tâlhărie.

5848 afișări
Imaginea articolului Noi focuri de armă trase de poliţişti, la câteva ore după ce au încercat să prindă un condamnat

Noi focuri de armă trase de poliţişti, la câteva ore după ce au încercat să prindă un condamnat

Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii din Făget au fost sesizaţi că în Remetea Lunca mai multe persoane ar fura lemne. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate nu se confirmă.

La scurt timp, persoanele reclamate că furau lemne ar fi spart geamul şi oglinda de la maşina persoanei care a sesizat Poliţia.

În acel moment, poliţistul a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar cei doi bărbaţi care ar fi spart geamul maşinii, în vârstă de 46 şi 22 de ani, au fost duşi la sediul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Făget, fiind cercetaţi pentru distrugere.

În noaptea de joi spre vineri, poliţiştii din Timişoara au tras focuri de armă, încercând să prindă un tânăr condamnat pentru tâlhărie. Potrivit IPJ Timiş, oamenii legii au observat un grup de persoane care se afla în faţa unei firme, care, la vederea poliţiştilor, au început să fugă. „Poliţiştii au identificat o fată, iar în urma verificărilor au constatat că fratele acesteia este urmărit naţional, pentru tâlhărie calificată, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei, de 1 an şi 6 luni. Fapta a fost comisă în anul 2016, iar la data de 13 ianuarie 2017 s-a dat sentinţa penală de a fi introdus în Centrul Educativ de la Buziaş”, arăta Poliţia.

La scurt timp, poliţiştii au observat pe strada Eternităţii, din oraş, un tânăr, care seamăna cu cel urmărit, aşa că au pornit în urmărirea lui. În ciuda faptului că s-a executat un foc de avertisment, în plan vertical, nu s-a reuşit prinderea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici