Nouă alertă meteo: COD PORTOCALIU de ploi şi vijelii în mai multe judeţe

ANM a emis mai multe avertizări nowcasting cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină pentru mai multe judeţe.

1007 afișări
Imaginea articolului Nouă alertă meteo: COD PORTOCALIU de ploi şi vijelii în mai multe judeţe

Nouă alertă meteo: COD PORTOCALIU de ploi şi vijelii în mai multe judeţe

Până la ora 14.00 se află sub avertizare multe localităţi din judeţul Suceava, dar şi zona de munte, unde se vor semnala ploi torenţiale ce vor depăşi 35...40 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibile medii, vijelii, frecvente descărcări electrice.

Tot până la ora 14.00 sunt avertizate localităţi din judeţul Tulcea, anunţându-se averse ce vor cumula 35...45 l/mp, grindină de medii dimensiuni, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie.

Până la ora 13.30 se află sub cod portocaliu localităţi din judeţele Sălaj şi Cluj, aici urmând să se semnaleze ploi torenţiale care vor cumula 35...45 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. În zonele avertizate s-au cumulat deja cantităţi de apă local de 25...30 l/mp.

De altfel, ANM a emis, vineri, o nouă informare meteo de vremea rea, în vigoare până duminică seara, majoritatea judeţelor din Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova, cea mai mare parte a Olteniei şi nordul Munteniei fiind sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii, până sâmbătă noapte.

Taguri:
cod portocaliu,
anm,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici