Video Nouă persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Botoşani al cărui acoperiş a fost cuprins de flăcări

Nouă persoane au fost evacuate, vineri seara, după ce acoperişul unui bloc din localitatea Bucecea, judeţul Botoşani, a fost cuprisn de flăcări. Potrivit pompierilor, suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 800 de metri pătraţi.

122 afișări

Potrivit ISU Botoşani, incendiul a cuprins vineri seara acoperişul unui bloc din localitatea Bucecea. Flăcările au afectat o suprafaţă de 800 de metri pătraţi din acoperişul imobilului.

Nouă persoane au fost evacuate din bloc. Pompierii susţin că multe dintre apartamente sunt nelocuite.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în desfăşurare. Opt autospeciale de pompieri au fost trimise la locul incendiului.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani cu opt autospeciale şi un echipaj de la SJA Botoşani”, au transmis reprezentanţii ISU Botoşani.

Cauza incendiului va fi stabilită de pompieri după stingerea flăcărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici