Număr mare de intervenţii Salvamont la începutul anului. 30 de persoane au fost salvate

Salvamontiştii au avut un număr foarte mare de intervenţii la începutul anului. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate zeci de apeluri de urgenţă şi alte solicitări la serviciile Salvamont din toată ţara.

127 afișări
Imaginea articolului Număr mare de intervenţii Salvamont la începutul anului. 30 de persoane au fost salvate

Număr mare de intervenţii Salvamont la începutul anului. 30 de persoane au fost salvate

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 27 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, au anunţat salvatorii montani.

Cele mai multe intervenţii au avut salvamontiştii din Vatra Dornei, Gorj, Lupeni şi Neamţ. În total aceştia au avut 13 misiuni în timp ce câte două apeluri au fost înregistrate de Salvamont Borşa, Maramureş, Mureş şi Braşov.

De asemenea, câte un apel a fost înregistrat la Salvamont Brezoi, Buşteni, Sinaia, Bihor, Harghita şi Sibiu.

În timpul intervenţiilor au fost salvate 30 persoane, opt dintre acestea fiind transportate la spital cu autospeciale de la Ambulanţă şi SMURD.

La dispeceratul Salvamont s-au mai primit 37 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici