Numărul cetăţenilor ucraineni care trec frontiera în România este în continuă creştere

Prin punctele de frontieră au intrat în România, sâmbătă, 67.535 de persoane, dintre care 22.725 cetăţeni ucraineni, transmite Poliţia de Frontieră.

530 afișări
Imaginea articolului Numărul cetăţenilor ucraineni care trec frontiera în România este în continuă creştere

Poliţia de Frontieră transmite că sâmbătă, între orele 00.00-18.00, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 67.535 de persoane, dintre care 22.725 cetăţeni ucraineni.

Creşterea faţă de ziua de vineri este cu cu 13 %.

„Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 8.254 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 26%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 12.839 cetăţeni ucraineni (creştere de 5 %). Pe sensul de ieşire din România au efectuat formalităţile 63.003 de persoane, dintre care 16.703 cetăţeni ucraineni (uşoară scădere de 0,6%)”, transmite Poliţia de Frontieră.

De la declanşarea crizei în Ucraina, până sâmbătă, la ora 18.00, la nivel naţional, au intrat în România 218.573 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 149.203 cetăţeni ucraineni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici