Numărul maşinilor furate descoperite la frontieră, în creştere cu 50% în prima jumătate a anului

Poliţiştii de frontieră anunţă că în prima jumătate a anului au descoperit mai multe maşini furate decât în anul precedent. Concret, creşterea este de peste 50%.

121 afișări
Imaginea articolului Numărul maşinilor furate descoperite la frontieră, în creştere cu 50% în prima jumătate a anului

Numărul maşinilor furate descoperite la frontieră, în creştere cu 50% în prima jumătate a anului

Potrivit statisticii oficiale, în primele şase luni ale anului, poliţiştii de frontieră au descoperit 120 de mijloace de transport suspecte a fi furate, în creştere cu 52% faţă de intervalul similar al anului anterior. Cele mai multe mijloace de transport sunt autoturisme înmatriculate în diverse ţări, microbuze şi camioane.

„În primul semestru al anului 2023, fie în intervenţii punctuale, fie în cadrul unor acţiuni de amploare, poliţiştii de frontieră au descoperit 120 de mijloace de transport care erau semnalate în baza de date, de către diverse state din Uniunea Europeană, ca fiind bunuri căutate pentru confiscare. Dintre acestea, 103 sunt autoturisme, 6 camioane, 6 microbuze, 3 motociclete şi 2 remorci, mijloace de transport suspecte a fi furate fiind cu aproximativ 52% mai multe, comparativ cu perioada similară de anul trecut, când au fost descoperite 79 de mijloace de transport căutate în vederea confiscării”, a anunţat Poliţia de Frontieră.

Persoanele aflate la volanul maşinilor confiscate sunt cetăţeni bulgari, iranieni, libieni, letoni, moldoveni, olandezi, sârbi, turci, unguri, ucraineni şi români.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici