Numărul poliţiştilor care acţionează în zonele aflate sub cod roşu, suplimentat cu 2.500

Numărul de poliţişti din structurile de ordine publică mobilizaţi în judeţele Buzău, Călăraşi, Brăila, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea a fost suplimentat cu 2.500, în condiţiile avertizării meterologice de cod roşu pentru şase judeţe, informează Poliţia Română.

54 afișări
Imaginea articolului Numărul poliţiştilor care acţionează în zonele aflate sub cod roşu, suplimentat cu 2.500

Numărul poliţiştilor care acţionează în zonele aflate sub cod roşu, suplimentat cu 2.500 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Peste 2.500 de poliţişti acţionează suplimentar faţă de dispozitivele curente de ordine şi siguranţă publică în judeţele Buzău, Călăraşi, Brăila, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea, în contextul noilor avertizări meteorologice cod roşu. Poliţia Română recomandă tuturor cetăţenilor se evite deplasarea în zonele afectate", se arată într-un comunicat remis miercuri de Poliţia Română.

Conform sursei citate, măsura de suplimentare a poliţiştilor de ordine şi siguranţă publică a fost luată în funcţie de evoluţia fenomenelor meteo şi de avertizarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru intervalul orar 15.00 - 22.00.

Poliţiştii vor avea misiuni de dirijare şi control al traficului rutier şi salvare de vieţi omeneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici